Kunniankukko

Kunniankukko

keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Super-jäätelöt tehneet paluun

Super-jäätelöt ovat tehneet paluun markkinoille mikä ei ole uutta. Myös Fanny on tehnyt paluun eri pakkauksessa, Super-jäätelöt kuitenkin muistaa parhaiten koska niitä mainostettiin telkkarissa hullunkurisella tavalla.

Muistan kun Super-jäätelöpuikkoja myytiin jopa Mikkelin keskustassa silloin kun Akselin paikalla oli vielä Maksimatti-niminen ruokakauppa ja sen yhteydessä pieni kauppakeskus.

Myös pari mainosta on jäänyt mieleen vaikka niitä tehtiin kolme, ainakin muistaakseni 2000-luvulla tehtiin sellainen mainos jossa yksi mies tilaa jäätelöpuikot käsimerkeillä ja kun nainen joka ajoi autoa hermostui nähdessään miehen antavan lentosuikon jäätelönmyyjälle hän heitti yhden salkun pois autosta ja jätti miehen. Tyttö ei vissiin halunnut jättää omaa isäänsä tien reunalle ja lopulta se mies otettiin mukaan kun se söi jäätelöä.

Tulevaisuus

Kenties Super-jäätelöpuikkoa voisi olla saatavana myös muilla mauilla sillä suklaan ja laktrisin lisäksi olen tainnut nähdä myös toffeenmakuisen puikon. Muistan lapsena nähneeni myös vihreän Super-puikon, oliko se sitten päärynänmakuinen.

Lisäksi näkisin Superin telkkarissa niin että jäätelöä syötäisi yhdessä. Yksi mainos kun kieltämättä oli hieman sällittävä sillä sen lopussa yksi mies parkui kun ei saanut jäätelöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti