Kunniankukko

Kunniankukko

torstai 2. elokuuta 2018

Pieniä havaintoja uimarannoilla

Lähes joka kesä kun olen käynyt uimassa joillakin uimarannoilla, olen huomannut muutamia yllättäviä asioita jotka ovat vissiin sallittuja.

Uimashortsit ovat kieltämättä suosittuja, mutta joskus on vaikea tunnistaa uimashortsit tavallisista shortseista joten se pistää ainakin minut miettimään että voiko jopa pitkissä shorteissa mennä uimaan. Mutta shortseja on vissiin jopa kahdessa koossakin kuten Zalandon shortsivalikoima miehille sen todistaakin.

Lisäksi vähän aikaa sitten huomasin sellaisen ilmiön että jotkut riisuvat vaatteensa ja pukevat uima-asut päälle jopa pukukoppien ulkopuolella joko nurmikolla tai laiturilla. Itsensä riisuminen uimarannoilla on luultavasti sallittua koska sitä ei ole edes kukaan kieltänyt, ei ainakaan kenekään mielestä eikä ainakaan mun tietoihin ole sellaista kantanut. Ja siitä on tullut joillekin tapa vaikka luulisi pukukopeissa riisumisen olevan varmepi tapa kuin sen ulkopuolella. Uimarannalla ei olisi hyvä olla alasti, varsinkaan lasten. Esimerkiksi keskustelupalstoilla on spekuloitu siitä ettei jopa 9-13 vuotiaiden pitäisi riisua alasti. Monet ei varmasti tykkäisi katsoa ihmisten alavartaloa mutta jos pitää pyyhkeen vyötäröllä niin sitten voi vaikka riisua laiturilla mikäli se ei aiheuta ongelmia.

Vaatteet päällä uimista ei ole myöskään kielletty mitenkään mutta onkohan se sallittua yleisillä uimarannoilla? Suurin osa ihmisistä käyttää yleensä uima-asuja mutta toisaalta onhan siitä tullut suosittua varsinkin hätätilanteita ajatellen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti