Kunniankukko

Kunniankukko

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Rokkalan alue muutosten alla

Mikkelin kaupungissa on suunniteltu muutoksia Rokkalan kaupunginosalle. Nimittäin sieltä hävitettäisi ainakin vanha meijeri mutta Rokkalan vanhalle lihanjalostuslaitokselle on löytymässä joitakin käyttökohteita.

Mikkelin kaupungilla on suunnitelmissa purkaa Rokkalan vanha meijeri. Rokkalan vanha meijerikiinteistö on viime aikoina ollut vuokrattuna mm. talvisäilytystiloiksi veneille, peltisepänliikkeelle sekä vaneritukulle. Rokkalan vanhalla meijerialueella sijaitsee lisäksi yksi rakennus jossa toimii Osuuskunnan Tuottajain Maidon ylläpitämä myymälä sekä kuljetusliike. Rakennuksessa on myös asuntoja. Rokkalan vanhassa meijerissä oli myös aikoinaan treenitiloja mutta nyt nekin ovat tyhjillään. 


Mikkelin Alex Oy ja Peltisepänliike Rahikainen toimivat Rokkalan vanhassa meijerissa vuoteen 2016 asti (osoite Porrassalmenkatu 45). Lisäksi vanhojen varasto- ja teollisuustilojen vieressä oli kaksikierroksinen rakennus. Kaikki ovat tyhjillään.


Kerrostalon vieressä sijaitsee Krivertzin kuljetusliikkeen tilat.

Vanhassa meijerikiinteistössä toimi myös autokorjaamo nimeltään Mikkelin Auto- ja katsastuspalvelu Seppo Väisänen joka myös myi kaislaleikkureita. Kauppalehden mukaan toiminta on lakkanut mutta korjaamotilat taitavat olla vielä jossain käytössä.




















Autokorjaamon ja skeittihallin entiset sisäänkäynnit

Rokkalan Karjaportti

Rokkalan vanha lihanjalostuslaitos on ollut kaupungin omistuksessa vuodesta 2003 lähtien ja siellä toimii mm. kuljetusliikkeitä ja Savon Golftiimin harjoittelukeskus. Lisäksi skeittihalli muutti Rokkalan vanhasta meijerista vanhaan Karjaporttiin.

Tiloja on yhä edelleen vuokrattavissa ja lisäksi osa tiloista vaikuttaa olevan tyhjillään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti