Kunniankukko

Kunniankukko

perjantai 16. tammikuuta 2015

Ei jälkiruokaa!

Savosetin keittiö on toiminut enimmäkseen jakelukeittiönä mutta siellä on tehty itse kahviherkut. Jakelukumppani on kuitenkin vaihtunut useaan otteeseen mikä on toisaalta tuonut helpotusta ja toisaalta taas jotkut työntekijät eivät ole välttämättä hyväksyneet muutoksia ruuanjakelussa. 

Muistan kun olin joitakin vuosia sitten Savosetin keittiössä töissä ruoka tuli Miketekiltä joka on nykyään nimellä Mikemet, silloin Miketek ja Mikemet olivat Hengitysliiton omistuksessa. Ruoka piti hakea sieltä. Ja olin yhden kerran jakamassa ruokaa.

Sitten Sali & Keittiö toimi yhteistyökumppanina sillä ruoka haettiin ainakin minun muistaakseni vuosina 2012-2014 sieltä, en tiedä milloin yhteistyö Sali & Keittiön kanssa alkoi mutta yhteistyö tosiaan loppui viime vuonna (2014).

Hyvänmakuista ruokaa

Kun ruoka haettiin Sali & Keittiö-ravintolalta monet työntekijät kaipaisivat enemmän suolaa vaikka ruuassa olisi ollut ennestään suolaa sitä taisi olla joidenkin mielestä liian vähän.

Nyt ruoka tulee nykyään läheiseltä Neste-huoltoasemalta monet työntekijät ovat kehunneet ruuan olevan vielä maukkaampaa. Sen lisäksi lounastaukoihin on tullut hieman muutoksia: keitto tarjotaan nykyään keskiviikkoisin kun ennen se oli torstaisin ja salaattivalikoima on nyt laajempi, esimerkiksi tarjolla on ollut ruuan kanssa kaali-kupritsasalaattia sekä perinteisiä salaatteja kuten porkkanaraastetta ja jäävuori-tomaatti-kurkkusalaattia.

Lisäksi muutokset ovat aiheuttaneet joillekin työntekijöille paineita. Viime vuoteen asti keiton kanssa oli tarjolla salaatin lisäksi myös jälkiruokaa mikä on vaatinut hieman totuttelua sillä olenhan minäkin kova syömään ruuan kanssa jälkiruokaa ja minäkin ihmettelin sitä samaa vuonna 2012 mutta olen sen jälkeen tottuneet siihen tilanteeseen. Uskon että totun tähänkin tilanteeseen. Sitä olen varma että jälkiruokatarjoilu salaatti-keittolounaan kanssa olisi ehkä tullut hieman kalliiksi.

Ruoan hakee autopesula

Savosetin autopesula nykyään hakee ruuat sieltä missä me tehdään. Sali & Keittiö oli vielä kauempana - tai ei sentään liian kaukana - kuin Neste. Sinne ei olisi välttämättä riittänyt kävelymatka. Autolla ne pystyy paremmin hakemaan.

Muistan kun olin itsekin hakemassa ruokaa Sali & Keittiöltä muutaman kerran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti