Kunniankukko

Kunniankukko

torstai 10. marraskuuta 2016

Riittääkö Molanderinmäelle yksi kahvila?

Leipomo-kahvila G toimi viimeksi Molanderinmäellä.
Mikkelin Molanderinmäki on viime aikoina muuttunut  aika paljon, esimerkiksi kahvilatoimintaa on ollut tarjolla muutaman toimijan toimestaMolandeerinmäellä.

Muistan sellaisen paikan kun Mikkelin Juhlapalvelu joka oli konditoria-myymälä. Lisäksi Molanderinmäellä on toiminut myös mm. AL-halli joka taisi olla sekatavarakauppa sekä herkkukauppa Karamellin.Ne toimivat ainakin vielä 2000-luvulla.

Myös lounakahvila Mustikkakukko muistuu mieleen ja varsinkin kun se toimi aikoinaan Etelä-Savon auton yhteydessä.
Muutama vuosi sitten kokeili pyörittää toimintaa Maaherrankadulla kunnes se lopetti.

Viimeksi Molanderinmäellä toimi Leipomo-kahvila Gee jossa kävin muutaman kerran. Nimi tulee siitä kun Ristiinassa toimi lounasravintola Groove ja sen omistajat siirsivät toimintansa viime vuonna Molanderinmäelle. Tänä vuonna (2016) se lopetti toimintansa ja nykyään gluteenittomia tuotteita joista Gee tunnettiin tehdään Pannukakkutalossa.

Maaherrankadulla toimii nykyään myös kirppis-kahvila Wilma ja Wihtori joka saatettiin tuntea aiemmin nimellä Femma. Kirpputori Femma muutti jokin aika sitten niihin liiketiloihin jossa AL-halli on toiminut. Saa nähdä mitä leipomo-kahvila Geen entisiin tiloihin tulee.

Leipomo-kahvila Marskinlilja avataan lähiaikoina Molanderinmäelle Leipomo-kahvila G:n entisiin tiloihin ja Marskinlilja saattaa hieman poiketa edellisten toimijoiden toimenkuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti